Uutiset

21.4.2017Taloushallintoalan tradenomit ry:n uusi hallitusLue lisää »19.4.2017Talousluvut ymmärrettävästi yritysjohdolle 18.5.2017Lue lisää »11.1.2017Webinaari: Kiirekaudet kuriin 2.2. klo 17.00Lue lisää »

Yhteystiedot

Tradenomiliitto TRAL ry
maija.lindeman@tral.fi
Asiamies
etunimi.sukunimi@tral.fi
Gsm +358 (0) 50 308 9419

Edunvalvonta

Taloushallintoalan tradenomit ry ja Tradenomiliitto TRAL ry seuraa jatkuvasti alan kehitystä ja tutkii jäsentensä edunvalvontatarpeita. TRAL ry:n tilitoimistoalan tutkimuksen mukaan alan suurimmat edunvalvonnalliset haasteet liittyvät alan palkkatasoon ja palkankorotuksiin, työaikoihin ja työn- ja perheen yhteensovittamiseen.

Työsuhdeneuvonta:

TRAL:n työsuhdeneuvonta vastaa kaikkiin tradenomijäsenten työsuhteisiin liittyviin kysymyksiin. Voit esimerkiksi kysyä oman työsopimuksesi sisällöstä, sovellettavasta työehtosopimuksesta, salassapitokysymyksistä, vuosilomaan ja työaikaan tai vaikkapa lomarahoihin liittyviä asioita. Lisäksi työsuhdeneuvontamme auttaa työttömyysturvaan, perhevapaisiin sekä eläkkeeseen liittyvissä kysymyksissä.

Saat myös neuvottelutukea mahdollisin ongelmatilanteisiin, esim. irtisanomistilanteiden selvittelyyn ja työsuhteen päättämisestä johtuvien korvausten hakemiseen. Tarvittaessa työsuhdelakimiehemme neuvottelevat työnantajan tai työnantajaliiton edustajan kanssa ja pyrkii sopimusratkaisuun hyväksymälläsi tavalla. 

Työsuhdeneuvontamme päivystää 
ma-to kello 9.00-16.00 sekä pe klo 10.00-16.00:

p. 020 155 8815
sähköpostitse lakiasiat@tral.fi.

Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:

Tradenomiliitto on mukana myös Akavalaisen neuvottelujärjestön Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n tilintarkastus- ja konsultointialan toiminnassa. YTN:n tärkeimpänä tavoitteena on ylempien toimihenkilöiden ansiotason ja työehtojen parantaminen mm. vahvistamalla palvelualojen sopimustoimintaa.